Кредит срещу лична карта

В днешни дни, кандидатстването за  бърз кредит е много лесно и удобно. Може да получите пари на заем само срещу лична карта. Даже може да кандидатствате online от своят компютър или смартфон.

Тези кредити се отпускат само с предоставянето на документ за самоличност и нищо друго. Именно затова са бързи. Обаче в България има много фирми за бързи кредити. Прочетете по-надолу кои фирми дават изгодни кредити и са надеждни.

Бързи кредити срещу лична карта

Много фирми предлагат теглене на кредит само с лична карта. Естествено, че е необходимо да се запознаете с условията на всяка фирма, от която искате да вземете заем, но повечето фирми имат опростени форми за кандидатстване, а даже ако върнете парите в определен срок, може да вземете кредита с 0% лихва. Също така, ако теглите за първи път от съответната фирма, то може да се възползвате и от преференциални условия. 

Кредит срещу лична карта online

Предимствана на тези кредити са няколко. Ето и някои от тях:

  • Кратка форма за кандидатстване онлайн, на сайта на фирмата за заеми. Обикновено попълвате вашите имена, телефон и имейл.
  • Сами избирате каква сума да вземете и за какъв срок да върнете кредита.
  • Лихвата за всеки кредит е различна, като се определя от това дали имате доход, а ако имаме такъв, какъв е той. Ако ще теглите за пръв път от тази фирма, то може да ви дадат и 0% лихва.
  • Не попълвате документи на хартия и не се занимавате с излишни бумащини.
  • Трябва да предоставите само валидна лична карта.
  • Парите получавате до минути.

Както сами виждате, процесът по кандидатстване е много лесен. Не се изискват допълнителни документи. Получавате бърз кредит до минути само срещу лична карта. Ако имате въпроси, то винаги и по всяко време може да зададете вашия въпрос в края на тази страница, в раздела за въпроси, а Кредитен Експерт ще ви отговори безплатно.

Пари на заем за безработни

Безработните в страната са една голяма група хора, обаче банките често отказват да отпускат кредит срещу лична карта без трудов договор, защото предполагат, че тези лица ще имат затруднения с изплащането на заема.

Все пак има решение. Ако в момента сте безработен, но имате някакви доходи от пенсии, обезщетения и т.н., то фирмите за бързи кредити могат да ви дадат пари на заем. Повече за бързите кредити без доказване на доход може да прочетете в предишната ни статия.

От къде да взема бърз кредит?

Преди да пристъпите към теглене на кредит, има няколко въпроса, на които трябва да си дадете отговор.

  • Дали фирмата има добра репутация? Тук в сайта ще намерите отзиви от клиенти на фирмите. Показаните фирми по-долу са коректни и спокойно може да изтеглите кредит от тях.
  • Фирмата запознала ли ви е с ГПР на кредита? ГПР е един от най-добрите показатели, по които може да сравните кредитите на различните фирми.
  • Искат ли ви пари предварително? Ако един кредитор поиска да му дадете пари преди вие да сте получили такива, това по-всяка вероятност е измама.

Лесни кредити онлайн

Предимство на бързите кредити само с лична карта е и фактът, че се получават лесно от гледна точка на документите, които трябва да представите. Единственият документ, който трябва да притежавате, е лична карта. Разбира се, някои фирми за бързи кредити може да искат да предоставите и документ, който да доказва някакъв доход, макар и да не е по трудов договор. Ако ви трябва кредит веднага, без съмнение това е услугата, към която да се насочите.

Бързи кредити до минути

Освен че документите, които се изискват за теглене да бърз заем без доказване на доход, са малко, ще получите и парите си до минути. Можете да изберете начина, по който да си вземете кредита – в брой, в каса на Изи Пей/Фаст Пей или по банков път. Това са най-честите предлагани възможности.

Как да изтеглите бърз кредит само с лична карта?

За да изтеглите бърз кредит с лична карта, не са нужни никакви специални знания и умения. Трябва единствено да разполагате с компютър и интернет, както и да сте избрали фирма, от която искате да вземете кредит. Кандидатстването в 90% от случаите става изцяло online. Във всеки сайт на фирма за бързи кредити онлайн ще видите максимално опростена форма за кандидатстване. Обикновено трябва да попълните минимално количество данни (име, телефон, имейл, ЕГН) и да изчакате отговор от фирмата за бързи кредити. Ако бъдете одобрени, ще можете да вземете заема до 24 часа от одобрението. Колко бързо ще получите парите зависи от това какъв метод на плащане сте избрали. Обикновено банковите преводи отнемат повече време.

Със сигурност ли ще ви отпуснат кредит срещу лична карта без трудов договор?

Както вече казахме, дори и да нямате трудов договор и да не получавате доход по трудово правоотношение, това не значи, че не можете да изтеглите бърз кредит само с лична карта. Разбира се, ако все пак можете да докажете някакъв доход, това би увеличило шансовете ви да бъдете одобрени за бърз заем с лична карта. Освен това решаващ фактор за получаването на заема е и наличието на необслужвани стари кредити. Както банките, така и фирмите за бързи кредити са предпазливи при отпускането на бързи заеми на хора с лошо ЦКР. Но това не значи, че няма да ви отпуснат кредит, дори и да имате лошо ЦКР. Колкото по-лошо е ЦКР-то ви и колкото повече и по-големи необслужвани кредити имате, толкова по-малки са шансовете ви да вземете кредит без доказване на трудов доход. Нищо не пречи да кандидатствате, разбира се. Предпочитаните и коректни фирми за бързи кредити предлагат напълно безплатно кандидатстване. Нищо не губите и да не ви одобрят. Освен това, дори и една фирма да ви отхвърли, това не значи, че друга няма да ви одобри. Всичко зависи от политиката на съответната фирма за бързи кредити и изискванията им за платежоспособност. Ако ви трябват спешно пари, можете да опитате да получите бърз кредит от повече от една фирма.