Бързи кредити без доказване на доход

Статията е обновена на 15.01.2019

След като четете това, вероятно се чудите “Може ли да се изтегли кредит, ако нямаме доказан доход?”. Отговорът е, че може и днес ще ви разкажа как!

Вероятно ще се съгласите с мен, че обикновено, когато отидем в банка, за да вземем кредит, от нас изискват ПРЕКАЛЕНО много време и условия….

Да сме назначени на трудов договор, да имаме няколко месеца стаж при последния работодател, да нямаме прекъсване на здравните осигуровки и още, и още…….

Нали така?

Е, оказва се, че в  случаи, когато не можете да отговорите на всички тези условия на банките, има решение за вас и то е много просто. 

В тази статия ще разгледаме какви са възможностите ви и какви са предимствата и недостатъците на бързите кредити.

 

Бързи кредити без доказване на доход

Бързи кредити без доказване на доход

 

Бързи кредити без доказване на доход са предпочитани от самоосигуряващите се лица или от хората, които нямат редовни доходи.

 

Почти всички фирми за бързи кредити могат да ви отпуснат бърз кредит без доказване на доход.

 

С условията на кандидатстване на всяка финансова институция трабва да се запознаете поотделно, но в общи линии ще ви е необходима лична карта.

 

 

Обикновено кандидатстването става онлайн – една изключително лесна и бърза процедура, с която с лекота биха се справили и хора без компютърни познания.

 

Има и някои компании, които изискват доказване на доход при теглене на кредит, но не е необходимо доходът да е по трудов договор.

 

Важно! Можете да докажете какъвто и да е доход без значение от източника му.

 

заем без трудов договор и доказване на доходиНяма проблем за такъв кредит без трудов договор да кандидатстват самоосигуряващи се лица, хора, които имат доходи от собствен бизнес или отдаване под наем, както и хора, получаващи обезщетения и пенсии.

 

Всички тези хора имат доходи, които в много случаи могат да бъдат дори значителни и надвишаващи средните доходи за страната.

 

Ще ви дам няколко прости примера:

 

Например една жена, която не получава доходи по трудов доход поради майчинство, може да получава обезщетение над 1500 лв., стига да е била осигурявана на висока сума.

 

По същия начин може да сте собственик на фирма, от която да получавате значителни средства, но не по трудов договор.

 

Може и да притежавате апартамент, който да отдавате под наем срещу стабилен доход, но за банките да сте несигурен кредитополучател, защото искате да изтеглите кредит без трудов договор.

5 Интересни факта за бързите кредити 

Бързи кредити за безработни

 

Безработните също са една голяма група лица, които за банките са нежелани кредитополучатели.

 

 

Припознавате ли себе си в някоя от горните ситуации?

 

Ако е така, можете да кандидатствате за бързи кредити онлайн без доказване на доходи или за кредит без трудов договор и поръчител.

Kредит без доказване на доход и поръчител

Поръчител е човек, който се задължава да отговаря за изпълнението на задълженията на длъжника пред кредитора. Когато длъжник не може да погаси кредита си,  то тогава поръчителят носи отговорност. Поръчители могат да бъдат роднини и приятели. Имайте кредвид, че поръчителят е толкова отговорен за кредита, колкото и човекът, който го е получил. В случай, че кредитът не бъде върнат или има проблем и той стане необслужваем, то фирмата, която го е отпуснала ще си иска сумата от поръчителя, като на него може да му бъде наложен запор на заплатата и кредитът да се продаде на колекторска фирма.

Повечето фирми в България отпускат кредити без доказване на доход и поръчител. Все пак, ако решите да теглите такъв кредит, то поръчителят трябва да отговаря на всички условия за отпускането на кредита, като и вие. Това е така, защото ако не успявате да погасявате вноските по кредита, то той ще бъде поискан от вашият поръчител.

 

Или казано с други думи – ако кредита е погасен частично, то поръчителят отговаря само до непогасената част от кредита. Също отговаря и ако има начислени лихви, такси и разноски по кредита.

Фирми за кредити без поръчител:

Повечето български фирми могат да ви отпуснат такъв кредит. Все пак това зависи от всяка фирма, зашото всички имат различни условия. Ето няколко доказани фирми, от които да вземете кредит без поръчител и без доказване на доход:

 

Фирма 1   –    Proficredit   –    

 

Фирма2   –    Vivus   –    

 

Фирма 3  – Ferratum  –  

 

Фирма 4 – Credissimo – За каква сума мога да изтегля бърз кредит без доказване на доход или без трудов договор?

 

Разбира се, фирмите имат таван на сумите, които могат да ви бъдат опуснати, ако искате да изтеглите кредит само срещу лична карта или без представяне на трудов договор.

 

Обикновено сумите варират между 300 и 1000 лв.

 

Фирмите са фиксирали и максимални срокове, за които трябва да върнете такива кредити.

 

За да разберете какви суми и за какъв период можете да изтеглите кредит без доказване на доход или без трудов договор – разгледайте условията на всяка от предложените от нас фирми.

 

За какви нужди са подходящи бързите кредити без доказване на доходи или без трудов договор?

 

Тези кредити са подходящи за абсолютно всякакви случаи, в които ви трябват спешно пари.

 

За лечение, за екскурзия, ремонт, за колата, обзавеждане, нов уред. За всякакви непредвидени разходи, каквито сме имали всички ние.

 

А кое е най-хубавото?

Можете да изтеглите бързия си кредит онлайн!

 

Както казахме, има кредити, които не изискват доказване на никакви доходи, има и кредити, които изискват доход, но няма значение от какъв източник.

 

Но ето един бонус съвет:

Ако можете да докажете някакъв доход, макар и не от трудов договор, това ще ви даде възможност да изтеглите по-голяма сума, отколкото, ако не докажете никакви регулярни приходи.

 

Предимства на бързите кредити

 

Все повече хора предпочитат да вземат спешни кредити от специализирани фирми, пред това да вземат кредит от банка.

 

Нека да видим някои от предимствата им:

  • Бързина – кандидатстването става за 5-10 минути, като трябва да попълните формуляр. След одобрение получавате парите си почти веднага.

 

  • Малки суми – банките рядко дават кредити за суми под 1000лв. Но понякога са ни необходими само 300 лв., а пък от друга страна, големите кредити се изплащат по-трудно.

 

  • Удобство – за да изтеглите кредит от банка трябва да отидете до офис на банката, да се наредите на опашката, за да дойде вашият ред. При онлайн кредитите може да направите всичко през компютъра или телефона си – необходимо е да попълните формуляр и след минути парите ще са при вас.

 

Особености на кредитите без доказване на доход

 

Кредити без доказване на доход – при тях фирмата, която отпуска кредита, не изисква доказването на доход или пък предоставяне на копие от трудов договор, защото може да получавате пари по други начини и от други източници.

 

В тези случаи се изисква да докажете тези приходи.

 

Такива доходи могат да са от собствен бизнес, свободна професия, обезщетения, пенсии, наеми или аренди.

 

Ето и най-хубавото:

 

 

Какви са алтернативите на бързите кредити без доказване на доход

 

Алтернатива на бързите кредити са пестенето на пари и заемите от приятели и близки.

 

 

Не всеки може да си позволи да пести пари при ниските доходи в страната.

 

Статистиките сочат, че над два и половина милиона българи живеят под прага на бедността.

 

Плашещо, нали? Но в такава реалност живеем.

 

Заемите от близки и приятели пък често водят до неудобство и изoстряне на отношенията между хората, в случай че изпитате затруднение да върнете парите в уречения срок.

 

Знаете ли кое е по-лошото?

 

 

Затова бързите кредити без доказване на доходи и без представяне на трудови договори нямат подходяща алтернатива в България.

 

Когато и да ви трябват спешно пари …

 

… знаете как и къде да ги намерите.

 

Ето някои коректни фирми за такива кредити:

Предимства и недостатъци

 

Предимства


Лесно кандидатстване. Не е необходимо да ходите някъде, за да вземете кредит. Всичко става онлайн. Само трябва да попълните форма за кандидатстване за бърз кредит.

Бързина. Кандидатстването е бързо. Може да имате парите от заема до минути.

Превеждат ви парите по банка или ги вземете лично. Може да получите сумата по банка, от EasyPay или да ги вземете лично.

Недостатъци


Скъпи са. Бързите кредити имат по-високи лихви.

Некоректни фирми. Проверете мненията за фирмата за заеми в интернет.

Лесно е да попаднете във въртележка. Уверете се, че няма да вземете заем, който не може да изплатите, за да не се налага всеки месец да теглито нови и нови бързи кредити, за да погасявате старите си задължения по онлайн заеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *