Бързи кредити без доказване на доход

Бързи кредити без доказване на доход са предпочитани от самоосигуряващите се лица или от хората, които нямат редовни доходи. Обикновено, когато отидем в банка, за да вземем кредит, от нас изискват да сме назначени на трудов договор, да имаме няколко месеца стаж при последния работодател, също така трябва и да нямаме прекъсване на здравните осигуровки. В такива случаи решението е едно:

Бързи кредити без доказване на доход

Бързи кредити без доказване на доход

Почти всички фирми за бързи кредити могат да ви отпуснат бърз кредит без доказване на доход. За условията на кандиатстване трабва да се запознаете поотделно за всяка фирма, но в общи линии ще ви е необходима лична карта. Обикновено кандидатстването става онлайн – една изключително лесна процедура, с която с лекота биха се справили и хора без компютърни познания.

Предимства на бързите кредити

Все повече хора предпочитат да вземат кредити от специализирани фирми, пред това да вземат кредит от банка. Нека да видим някои от предимствата им.

Бързина – кандидатстването става за 5-10 минути, като трябва да попълните формуляр. След одобрение получавате парите си веднага.

Малки суми – банките рядко дават кредити за суми под 1000лв. Но понякога са ни необходими само 300 лв., а пък от друга страна, големите кредити се изплащат по-трудно.

Удобство – за да изтеглите кредит от банка трябва да отидете до офис на банката, да се наредите на опшката и за да дойде вашият ред. При онлайн кредитите може да направите всичко през компютъра или телефона си – необходимо е да попълните формуляр и след минути парите ще са при вас.

Особености на кредитите без доказване на доход

Кредити без доказване на доход – при тях фирмата, която отпуска кредита не изисква доказването на доход или пък предоставяне на копие от трудов договор, защото може да получавате пари по други начини. В тези случаи се изисква да докажете тези доходи.

 

Предимства и недостатъци

 

Предимства


Лесно кандидатстване. Не е необходимо да ходите някъде, за да вземете кредит. Всичко става онлайн.

Бързина. Кандидатстването е бързо. Може да имате парите от кредита до минути.

Превеждат ви парите по банка или ги вземете лично. Може да получите сумата по банка, от EasyPay или да гивземете лично.

Недостатъци


Скъпи са. Бързите кредити са имат високи лихви.

Некоректни фирми. Проверете мненията за фирмата в интернет.

Лесно е да паднете във въртележка. Уверете се, че няма да вземете заем, който не може да изплатите.