Бързи кредити без лихва

Повечетето фирми, които предлагат кредити отпускат бързи кредити без лихва. Това обикновено е промоция само за първи кредит, изтеглен от съответната фирма и има определен срок, в който да върнете парите. Ако закъснеете, то тогава вече се начислява лихва. Можете да вземете онлайн кредит само срещу лична карта.

Безлихвен кредит до заплата предлагат повечето фирми и наистина кредита няма лихви в срока, определен по договор. Ако сте нов клиент, при кандидатствате за кредит към някоя фирма, то може да се възползвате от промоцията за първи заем, без лихва, без оскъпяване и без такси. Все пак прочетете условията на фирмите, защото всяка има свои условия.

Без значение каквъв кредит изкате да вземете е хубаво да кандидатствате ако сте сигурни, че може да го върнете в срок.

 

Бърз кредит до заплата без лихви

Ето един пример за кредит без лихва и оскъпяване. Кредита няма лихва, ако го върнете в срок.

Взимате 500 лева, връщате 500 лева.

 

Предимства на кредитите без лихва:

Кредит без трудов договор – може да кандидатстване даже и ако нямате трудов договор, за разлика от повечето банки. При фирмите за бързи кредити, доказването на дохот не е необходимо. При бързите кредити без лихва се изисква само лична карта.

Кредит с лощо ЦКР – ако сте вписани в ЦКР като лош платец може да  бърз кредит. Повечето фирми за кредити могат да ви отпуснат кредит с лошо ЦКР. Запознайте се с условията им.

Онлайн кандидатстване за бъзи пари – с развитието на технологиите, не е нужно да ходите лично в офис на фирмата. Само отворете сайта им и кандидатствайте онлайн за кредит.

Без лихва – при тези кредити лихва, но само ако се върнете дарите в срока, който е определен.

Пари до няколко минути – След кандидатстване и одобрение, може да получите парите си до минути.

Връщате толкова, колкото сте взели – както и самото им име говори – бързи кредити без лихва – при тях не се начисляват лихва и такси, ако върнете заема в срока на договора.