Безлихвен кредит

Трябва ви кредит, но не искате да плащате скъпо за него? Мислите, че не е възможно? Тук ще ви разкажем какви са вашите опции.

Съществува така нареченият безлихвен кредит.

Всъщност не само, че не е нужно да плащате скъпо за кредита си, възможно е изобщо да не плащате никакви лихви и такси.

Как става това ще раберете след малко, ако прочетете страницата до край.

Условието е това да е първият ви кредит от избраната финансова институция.

Повечетето фирми, които предлагат кредити отпускат бързи кредити без лихва. Това обикновено е промоция само за първи кредит, изтеглен от съответната фирма и има определен срок, в който да върнете парите. Ако закъснеете, то тогава вече се начислява лихва. Можете да вземете онлайн кредит само срещу лична карта.

 


Какво значи безлихвен кредит?

Под безлихвен кредит трябва да разбирате, че в рамките на определен период можете да върнете изтегления кредит без да дължите за него лихви или такси. На практика това значи, че при теглене на 400 лв. заем, ще трябва да върнете същата сума, която сте получили (400 лв.). Няма да трябва да плащате лихви или други разходи по кредита. Все пак препоръчваме винаги да четете условията, с които се съгласявате, защото може да има скрити такси, комисионни и лихви.

Важно! Имайте предвид, че дори и да сте изтеглили безлихвен първи кредит, ще можете да се възползвате от неначисляването на лихви и такси, само ако изплатите сумата на кредита до деня на падежа – т.е. до деня, в който трябва да върнете кредита по договор. Ако не спазите сроковете, с които сте се съгласили, може да ви бъдат начислени т.нар. наказателни лихви и неустойки, а можете да загубите и префенциалните си условия.

Безлихвен кредит до заплата

Безлихвен кредит до заплата предлагат повечето фирми и наистина кредита няма лихви в срока, определен по договор. Ако сте нов клиент, при кандидатствате за кредит към някоя фирма, то може да се възползвате от промоцията за първи заем, без лихва, без оскъпяване и без такси. Все пак прочетете условията на фирмите, защото всяка има свои условия.

Без значение каквъв кредит изкате да вземете е хубаво да кандидатствате ако сте сигурни, че може да го върнете в срок.

Бърз кредит до заплата без лихви

Ето един пример за кредит без лихва и оскъпяване. Кредита няма лихва, ако го върнете в срок.

Взимате 500 лева

Срок на договора: 30 дни

0% лихва

Връщате 500 лева

 

Как да изтеглим безлихвен кредит?

Всичко, което трябва да направите, е да изберете финансовата институция, от която искате да получите безлихвен първи заем и да подадете заявка за онлайн кредит. В момента доста фими предлагат такава услуга. Някои от тях, които препоръчваме заради коректността им, са:

Фирма за кредити Сайт Лихва
https://www.vivus.bg
https://www.ferratum.bg/
https://credissimo.bg/

Мога ли отново да изтегля кредит без лихва, след като вече съм теглил такъв от същата фирма?

Не, освен при определени промоционални условия, които се определят от фирмите, предоставящи кредитите. Ако искате да изтеглите кредит без лихва, след като вече сте теглили такъв, помислете дали да не кандидатствате за заем от друга фирма, от която не сте теглили досега.

Има ли максимален размер за безлихвен кредит?

Някои фирми имат таван на сумата, която можете да изтеглите безплатно. Обикновено сумите варират между 400 и 1500 лв. Срокът, за който можете да върнете безплатния си кредит, също може да варира, като обикновено е 30 дни.

Мога ли да удължа срока на безлихвен кредит?

Много финансови институции предлагат такава възможност. Включително някои от тези, които сме препоръчали по-горе. Поинтересувайте се от условията им като кликнете на горните бутони.

Мога ли да изтегля допълнителна сума към вече изтеглен бърз кредит?

В някои случаи, да. Но първо се уверете, че вече сте изтеглили цялата ви отпусната сума преди да кандидатствате за допълнителни пари.

Предимства на кредитите без лихва

Кредит без трудов договор – може да кандидатстване даже и ако нямате трудов договор, за разлика от повечето банки. При фирмите за бързи кредити, доказването на дохот не е необходимо. При бързите кредити без лихва се изисква само лична карта.

Кредит с лощо ЦКР – ако сте вписани в ЦКР като лош платец може да вземете  бърз кредит. Повечето фирми за кредити могат да ви отпуснат кредит с лошо ЦКР. Запознайте се с условията им.

Онлайн кандидатстване за бъзи пари – с развитието на технологиите, не е нужно да ходите лично в офис на фирмата. Само отворете сайта им и кандидатствайте онлайн за кредит.

Без лихва – при тези кредити лихва, но само ако се върнете дарите в срока, който е определен.

Пари до няколко минути – След кандидатстване и одобрение, може да получите парите си до минути.

Връщате толкова, колкото сте взели – както и самото им име говори – бързи кредити без лихва – при тях не се начисляват лихва и такси, ако върнете заема в срока на договора.